Kinderen staan op de trap in de school

Kennismaken

Je leert onze school pas echt kennen als je een keer komt kijken. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek! 

Kinderen spelen buiten op de buitenspeelplaats

Kom langs voor een kennismakingsgesprek!

We ontvangen je graag op onze school vlakbij het Oranjepark in Apeldoorn. Wist je dat de school al gebouwd is in 1923? Het is nog steeds een prachtige plek waar we alle kinderen met open armen ontvangen. We ontmoeten je graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school. Je zult kennismaken met Kees Kievit of Gerdien Kroon, en uiteindelijk zul je ons hele team ontmoeten. Neem contact op voor een afspraak, tot snel!

 

Kennismakingsgesprek plannen
Kind op fiets

Wennen tijdens het Peuteruurtje

Naar school gaan is een grote overgang, dat begrijpen we heel goed. Daarom hebben we sinds vier jaar het Peuteruurtje. Peuters van ruim 3 jaar, die naar het Koningskind gaan, mogen één keer per maand komen oefenen op de basisschool. Samen met de kleuterjuf Gerdien Kroon kunnen ze anderhalf uur lang wennen aan de nieuwe situatie. Voordat we starten hebben uiteraard eerst contact en stemmen we de wensen verder af. Meer informatie krijgt u tijdens een kennismakingsgesprek of op een open dag!