Het team van de KWS

Wij stellen ons graag aan je voor. Het team van PCBO Wilhelmina heeft een groot onderwijshart met veel expertise op didactisch- en vaktechnisch gebied. Onze leerkrachten willen het beste uit ieder kind halen. We dagen kinderen uit om hun talent te ontdekken. 

Het team bestaat uit ruim 25 teamleden, waarvan het grootste deel groepsleerkracht is. Daarnaast werken we op school met een aantal vakleerkrachten (kunst en cultuur en bewegingsonderwijs), leraarondersteuners en onderwijsassistenten.

Verschillende leerkrachten hebben naast lesgevende taken een specifieke rol binnen school. Zo werken we met een intern begeleider en HB-, taal-, lees-, reken- en Kanjerspecialisten.

Samen zorgen we voor goed onderwijs voor onze kinderen. 

De onderbouw

De onderbouw bij ons op school wordt gevormd door groep 1 t/m 4. Hieronder vind je alle leerkrachten die in de onderbouw lesgeven. 

Gerdien Mellema

Gerdien is leerkracht van groep 1/2A. Ze staat op maandag en vrijdag voor de klas. Daarnaast is Gerdien lid in onze MR. 

Inez Vergeer

Inez is leerkracht van groep 1/2A. Ze staat op dinsdag, woensdag en donderdag voor de klas. 

Gerdien de Kroon

Gerdien is leerkracht van groep 1/2B. Ze staat op maandag en dinsdag voor de klas.

Wendy Stoop

Wendy is leerkracht van groep 1/2B. Ze staat op woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas.

Alinda Hoeksema

Alinda is leerkracht van groep 1/2C. Zij staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. 

Marloes Hemming

Marloes is leerkracht van groep 1/2C. Zij staat op donderdag en vrijdag voor de klas. 

Annelies Jansen

Annelies is leerkracht van groep 3A. Zij staat op maandag, donderdag en vrijdag voor de klas. 

Tineke Zeldenrijk

Tineke is leerkracht van groep 3A. Zij staat op dinsdag en woensdag voor de klas. 

Annemarie de Wind

Annemarie is leerkracht van groep 3B. Zij staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor de klas. 

Bas Moes

Bas is leerkracht van groep 3B. Hij staat op woensdag voor de klas. Daarnaast is hij ICT-er binnen onze school. 

Anja Albregts

Anja is leerkracht van groep 4. Zij staat op donderdag en vrijdag voor de klas. 

Ingrid de Haan

Ingrid is leerkracht van groep 4. Zij staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. 

De bovenbouw

De bovenbouw bij ons op school wordt gevormd door groep 4/5 t/m 8. Hieronder vind je alle leerkrachten die in de bovenbouwbouw lesgeven.

Irene Jeeninga

Irene is leerkracht van groep 4/5. Zij staat op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor de klas. Op vrijdag staat Bas Moes voor deze groep. Irene is naast leerkracht ook Kanjerspecialist en vertrouwenspersoon binnen onze school. 

Marein Kleijer

Marein is leerkracht van groep 5. Hij staat op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas. 

Lisette Poen

Lisette is leerkracht van groep 6. Zij staat op maandag, dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag voor de klas. 

Sanne Gerritsen

Sanne is leerkracht van groep 7. Zij staat op donderdag en vrijdag voor de klas. Daarnaast is Sanne één van onze eventmanagers en coördineert zij het rekenonderwijs binnen onze school. 

Sandra Buitenhuis

Sandra is leerkracht van groep 7. Zij staat op maandag, dinsdag en woensdag voor de klas. Naast leerkracht is Sandra ook taalspecialist binnen onze school. 

Yorick Bernhart

Yorick is leerkracht van groep 8. Hij staat op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas. Op de maandag staan Lieke en Ilse voor de klas. Naast leerkracht coördineert Yorick ook het rekenonderwijs binnen onze school. 

Annemarie Lindenhovius

Annemarie is leerkracht van groep 8. Zij staat op maandag t/m vrijdag voor de klas. Naast leerkracht is Annemarie ook taalspecialist binnen onze school. 

Vakleerkrachten

Op onze school werken we met verschillende vakleerkrachten. Met hun specialistische kennis en kunde zorgen zij voor diepgang in de lessen op hun vakgebied. 

Kiki de Vos de Wael

Kiki is vakleerkracht voor de groepen 3 t/m 8. Zij geeft op dinsdag en vrijdag kunstlessen. Kiki is afgestudeerd aan de kunstacademie en geeft onze kinderen tekenen, beeldende vorming en techniek. 

Niek Schreiner

Niek is vakleerkracht voor de groepen 1 t/m 8. Hij geeft op maandag en donderdag bewegingsonderwijs. Niek is afgestudeerd aan de ALO en leert onze kinderen goed bewegen en sporten.

Ondersteuningsteam

We werken met een intern begeleider, zij coördineert de zorg rondom kinderen met specifieke onderwijsbehoeften. Daarnaast werken we met gespecialiseerde leerkrachten, een onderwijsassistent en leraarondersteuners die kinderen ondersteunen bij specifieke ondersteuningsvragen. Hieronder vind je de teamleden die invulling geven aan ons ondersteuningsteam. 

Ilse Goedhart

Ilse is intern begeleider voor de groepen 1 t/m 8. Zij verzorgt ook het HB-onderwijs op onze school (Flexgroep). Daarnaast staat ze regelmatig op maandag voor groep 8. Zij werkt op maandag t/m donderdag. 

Anouk Dekker

Anouk is leraarondersteuner en één van onze eventmanagers. Ze ondersteunt bij het onderwijs in de groepen 3 t/m 8. Ze werkt op maandag, donderdag en vrijdag. 

Marco Bakboord

Marco is leraarondersteuner. Hij ondersteunt bij het onderwijs in de groepen 5 t/m 8. Hij werkt op maandag t/m vrijdag. Daarnaast begeleidt Marco de "Anders leren klas" bij ons op school. 

Zahra van Ernst

Zahra is onderwijsassistent en één van onze eventmanagers. Ze ondersteunt bij het onderwijs in de kleuterbouw. Ze werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. 

Schoolleiding

De schoolleiding wordt gevormd door de directeur en twee unitleiders. De teamleden die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding vind je hieronder. 

Lieke Roelofs

Lieke is één van onze unitleiders ze geeft leiding binnen de bovenbouw van onze school. Zij is aanspreekpunt voor team, kinderen en hun ouders. Lieke staat op maandag ook regelmatig voor groep 8. Ze werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Anne Rinske Kamphuis

Anne Rinske is één van onze unitleiders ze geeft leiding binnen de onderbouw van onze school. Zij is aanspreekpunt voor team, kinderen en hun ouders. Anne Rinske werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Kees Kievit

Kees is de directeur van onze school. Hij werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons school.