Kinderen staan op de trap in de school

Kennismaken

Je leert onze school pas echt kennen als je een keer komt kijken. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek! We vertellen met enthousiasme meer over onze school en leiden je graag rond. 

Kinderen spelen buiten op de buitenspeelplaats

Een kennismakingsgesprek

We ontvangen je graag op onze school vlakbij het Oranjepark in Apeldoorn. Wist je dat de school al gebouwd is in 1923? Het is een prachtige plek waar we alle kinderen met open armen ontvangen. We ontmoeten je graag voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze school. Je zult kennismaken met Kees Kievit of Anne Rinske Kamphuis. Neem contact op voor een afspraak, wees welkom!

 

Kennismakingsgesprek plannen

Wachtlijst

Kennismaken met ouders van toekomstige vierjarige kinderen is altijd mogelijk. Voor kinderen die willen instromen in hogere groepen is dit afhankelijk van de actuele groepsgrootte en de zorgvraag. Momenteel hebben we in de groepen 4, 4/5 en 5 beperkte ruimte voor zij-instroom. Per groep wegen we een mogelijke aanmelding af. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie over de ruimte in deze groepen.