Ingeschreven, wat nu?

Tussen het moment van aanmelden en daadwerkelijk starten van uw kind op school zit vaak een langere periode. Om in die tijd op de hoogte te blijven van alle zaken op school kunt u meerdere dingen doen. 

Kind op fiets

Wennen tijdens het Peuteruurtje

Naar school gaan is een grote overgang, dat begrijpen we heel goed. Daarom werken wij met het Peuteruurtje. Peuters van ruim 3 jaar, die bij ons ingeschreven staan of die bij onze kinderopvangpartners zitten, mogen één keer per maand komen oefenen op de basisschool. Samen met juf Tineke Zeldenrijk kunnen ze anderhalf uur lang wennen aan de nieuwe situatie. Voordat we starten hebben uiteraard eerst contact en stemmen we de wensen verder af. Meer informatie krijgt u tijdens een kennismakingsgesprek of op een open dag! 

 

Wennen in de eigen klas

Vanaf 3 jaar en 10 maanden mag elk kind alvast een aantal (halve) dagen naar school om te wennen in zijn of haar klas. Deze kennismakingsperiode duurt maximaal 5 dagen. Wij nemen ruim van te voren contact met je op om het wennen af te stemmen. Vanaf 4 jaar mag je kind elke dag naar school. Vanaf 5 jaar gaat de leerplicht in. Vanaf dan moet je kind verplicht naar school.

Klik hier voor meer informatie over de eerste schooldagen van je kind.

Oudercommunicatie via Parro

In de bevestigingsbrief van inschrijving vind je toegangsgegevens voor Parro. Dit is het oudercommunicatieportaal van de school. Nieuwsbrieven, belangrijke informatie en communicatie van leerkrachten wordt standaard via dit platform gestuurd. Dit platform is beveiligd en afgeschermd voor derden. Meer informatie over Parro vind je hier.

Sociale media 

U kunt ons ook volgen op sociale media! Je krijgt een uniek inkijkje in de school. Op sociale media worden regelmatig foto's en berichten geplaatst vanuit onze school. Zo blijf je op een leuke en creatieve manier op de hoogte van onderwijsactiviteiten, uitstapjes, evenementen en bijzonderheden. Uiteraard houden we bij het plaatsen van foto's en berichten rekening met de AVG.