Nieuwsoverzicht

 • 24-1-2023

  KWS 100 jaar!

  2023 is een bijzonder jaar voor de KWS. Op vrijdag 1 september is het namelijk 100 jaar geleden dat onze school werd opgericht. Dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Een commissie, bestaande uit een aantal (oud)leerkrachten, de OR en de Evenementencommissie, is al een aantal maanden bezig met de voorbereidingen van een feestweek die afgesloten zal worden met een grote reünie op vrijdag 1 september. Bent u een oud-leerling van de KWS, noteer dan deze datum vast in uw agenda. Kent u oud-leerlingen van de KWS, geef dan deze datum door. De informatie over de reünie zal vooral via de website en de sociale media verspreid gaan worden. We gaan er met elkaar een feestelijke, en gedenkwaardige week van maken!

  Lees meer
 • 4-12-2022

  Website under construction

  Aan de website wordt momenteel gewerkt. Verschillende pagina's worden verplaatst en/of geüpdatet. We verwachten dat de site voor de kerstvakantie weer helemaal actueel en kloppend is. Excuus voor het ongemak.  

  Overigens is de meest belangrijke informatie gewoon te vinden.

  Lees meer
 • 4-12-2022

  Onze school op sociale media

  We houden onze ouders voornamelijk via Parro (beveiligd communicatieplatform) op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen op school. Daarnaast zijn we actief op sociale media. Wil je een uniek inkijkje in onze school krijgen? Volg ons dan op sociale media. We zijn actief op Instagram en Facebook. Daarnaast gebruikt PCBO Apeldoorn Twitter regelmatig voor het verspreiden van nieuws vanuit de Stichting.  

  Facebook: https://www.facebook.com/KWSApeldoorn/

  Instagram: https://www.instagram.com/kwsapeldoorn/

  Twitter: https://twitter.com/KWSApeldoorn

  Voor het plaatsen van nieuwsberichten op sociale media houden we rekening met de AVG. 

  Lees meer
 • 24-11-2022

  Nieuw schoolplein

  Onze school heeft dit schooljaar een subsidie vanuit de gemeente Apeldoorn ontvangen voor het aanleggen van een groen schoolplein. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

  Momenteel zijn we met verschillende partijen in gesprek voor het aanleggen van het plein. Het ontwerp is al helemaal af. Het plein is ontworpen door Eelco Koppelaar, dit hebben we in samenwerking met kinderen (leerlingenpanel), ouders en team gedaan. Hieronder is het ontwerp te bekijken.

  Ontwerp schoolplein PCBO Koningin Wilhelmina

  Lees meer